13 червня 2022 16:53

Вернидуба замінять представники країн-агресорів. "Шериф" визначився із двома наступниками українця

Днями Шериф офіційно розірвав контракт із українським фахівцем Юрієм Вернидубом. Угода між сторонами лише у грудні була пролонгована до кінця 2024 року, але за бажанням Вернідуба, який нині воює на півдні у складі ЗСУ, співпраця припинилася.


Тепер Шериф зайнятий пошуком нового головного тренера, з яким клуб вже скоро стартує в першому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. І, як повідомляють російські ЗМІ, команда з Тирасполя розглядає дві кандидатури: Віктора Гончаренка та Михайла Галактіонова.

Білоруський фахівець Гончаренко не працює з січня цього року, коли його було звільнено з Краснодара. Раніше 45-річний фахівець очолював низку російських клубів, а також білоруський БАТЕ.

38-річний Галактіонов на даний момент є головним тренером молодіжної збірної росії. Раніше росіянин тренував команди U-17 та U-19.

Нагадаємо, що Вернидуб очолював Шериф із грудня 2020 року. Разом із ним команда двічі стала чемпіоном Молдови, здобула національний кубок, а також вперше в історії вийшла у груповий етап Ліги чемпіонів, де обіграла Реал (2:1) та вийшла у стикові матчі Ліги Європи з третього місця.