10 червня 2022 12:54

"Реал" створив план розвитку Луніна: названі два ключові пункти та клуб, до якого радять перейти українцю

Голкіпер Реала Андрій Лунін має довіру з боку керівництва «королівського клубу».


Чемпіони Іспанії намагаються знайти нову команду для воротаря збірної України, який утомився бути дублером Тібо Куртуа.

23-річний Лунін раніше зізнався, що незадоволений кількістю ігрового часу в столиці Іспанії. Футболіст, як пишуть місцеві видання, має тверде бажання перейти до клубу, де він зможе здобути більше практики.

Керівництво Реала вітає перехід Луніна, але дадуть добро лише за виконання двох умов. По-перше, воротар продовжує контракт, перш ніж залишає вершкових (поточний закінчується в 2024 році). Боси мадридської команди довіряють українцю та не хочуть розлучатися з ним назавжди.

Друга частина угоди полягає в тому, щоб голкіпер потрапив у команду, яка справді дає йому можливість набратися досвіду. З трьох оренд, які він віддавався раніше, тільки Ов'єдо дало Луніну повноцінну практику (20 матчів у Сегунді в 2020 році). У Леганесі (сім) та Вальядоліді (два) українець не виступав так само часто.

За інформацією Central Defense, в останні дні два клуби Ла Ліги зробили запит по Луніну: Ельче та Еспаньйол. У Реалі хотіли б, щоб гравець перейшов у команду з Барселони, тому що вважають, що Еспаньйол пропонує йому найкращі умови для зростання.

Минулого сезону на рахунку Луніна чотири матчі за Реал, у яких він пропустив чотири голи.

Ельче за підсумками сезону 2021/2022 зайняв 13-те місце у чемпіонаті Іспанії, а Еспаньол розташувався слідом за ним.