8 червня 2022 16:13

Максим ШАЦЬКИХ: "У Росії у людей є карлик Володенька, на якого вони моляться"

Колишній узбецький нападник, володар рекорду за кількістю забитих голів в українському чемпіонаті, Максим Шацьких поділився думками про війну в Україні.

Шацьких розповів, чи підтримує він зв'язок із кимось із своїх російських знайомих.


"У мене всі друзі, які в Росії - вони всі правильні. Ні від одного я не чув, щоб хтось підтримував або вітав це неподобство. Складно їм висловлювати все це на слух, тому що в тюрму ніхто не хоче і все інше". Спілкуємося, телефонуємо періодично, але вони самі в шоці і не розуміють що може бути в двадцять першому столітті таке неподобство.

Інших у мене знайомих там немає, які могли б хоч здалеку підтримувати цю жахливу війну. Тому є там адекватні люди, просто їм складно це говорити в слух, оскільки там достатньо міліціонерів, нацгвардії та решти, ну "радянський союз", а що ви хочете…

Зомбовані люди і важко їх переконати. Я завжди казав, що, якби я цю картинку 25 років дивився по телевізору, напевно, я теж вірив би в це. Я їх розумію з одного боку, але є розсудливість і розум. Розумна людина завжди подивиться на якісь альтернативні ресурси, ЗМІ, не один канал, а послухає американську пресу, українську, свою цю, дебільну зомбовану, а потім просто зробить висновки – де правда, ось і все. Чи безпосередньо запитає у своїх родичів чи друзів з України, щоб дізнатися правду з перших вуст.


А для більшості, не для всіх вони не хочуть і складно. Вони мають один цей карлик-дебіл Володенька, і ось вони моляться на нього і нічого не хочуть чути. Ось він як сказав – так і буде, отже, це правильно. Вони так живуть, вони живуть у такому світі», – заявив екс-футболіст.