7 червня 2022 09:15

Сьогодні збірна України U-19 проведе вирішальний матч за фінальну путівку на ЄВРО-2022 проти Голландії

У вівторок, 7 червня в Роттердамі підопічні Володимира Єзерського зіграють третій, вирішальний матч в еліт-раунді кваліфікації Євро-2022 (U-19).


У першому турі еліт-раунду відбору Євро-2022 юнацька збірна України (футболісти не старші 2003 року народження) перемогла команду Норвегії (3:2), а в другому зіграла внічию із Сербією (1:1). 7 червня на синьо-жовтих чекає надскладне випробування в поєдинку з господарями змагань — нідерландцями. Матч відбудеться в Роттердамі на полі спорткомплексу «Варкенорд» (Olympiaweg 74-76 3078 HT Rotterdam), що є домашньою базою академії місцевого «Феєнорду». Вхід для вболівальників — вільний.


Нагадаємо, для потрапляння у фінальний турнір потрібно посісти перше місце. За однакової кількості очок за регламентом враховують насамперед особисті зустрічі. З огляду на нічию із сербами, збірній України в поєдинку з Нідерландами, аби не залежати від конкурентів, необхідно перемагати, можливо навіть, із потрібним рахунком (якщо, приміром, серби переможуть норвежців із різницею понад один м'яч). На сьогодні на перше місце в групі претендують усі чотири учасники.


Обидві зустрічі третього туру розпочнуться одночасно, о 19.00 СЕТ (20.00 за Києвом).