5 червня 2022 10:19

Гнабрі не планує залишати "Баварію" цього літа

Вінгер Баварії Серж Гнабрі не хоче покидати клуб цього літа. Він хоче грати в Мюнхені наступного сезону, тому що почувається комфортно в команді Нагельсмана та у місті в цілому, повідомляє Bayern & Germany з посиланням на журналіста SPORT1 Керрі Хау.


При цьому повідомляється, що гравець, як і раніше, не поспішає проясняти своє майбутнє. Він так і не прийняв останню пропозицію Баварії щодо нового контракту. І на це є свої причини.

Гнабрі планує розпочати свій останній рік контракту без остаточного рішення, тому що це матиме для нього багато переваг — він може ще більше підвищити свою цінність на чемпіонаті світу та може укласти більш вигідний контракт із іншими клубами вже у січні.

Для "ротен" втрата Гнабрі як вільний агент наступного року стане найгіршим сценарієм. Тому, якщо гравець не наважиться поставити свій підпис під новою угодою найближчими тижнями, клуб наполягатиме на його продажу до кінця трансферного вікна, яке закриється 1 вересня.

Минулого сезону Серж Гнабрі провів 45 матчів за Баварію у всіх турнірах. На його рахунку 17 голів та 10 гольових передач.