4 червня 2022 21:42

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "Для нашого тренерського штабу головне завдання - відновити футболістів"

Головний тренер юнацької збірної України Володимир Єзерський підбив підсумки матчу еліт-раунду відбору Євро-2022 (U-19) проти команди Сербії (1:1).


— Ми грали проти гідного суперника, який у першому турі виграв у Нідерландів, — сказав Володимир Єзерський. — Сербія — організована, збалансована команда, яка ставить перед собою завдання потрапити на чемпіонат Європи.

У першому таймі, поки мої підопічні мали сили, ми виглядали непогано. Після того, як рахунок став 1:1, ми не раз могли вийти вперед, але не пощастило.

У другому таймі нам стало набагато складніше, оскільки у функціональному плані команда почала просідати, усе ж таки відсутність ігрової практики протягом тривалого часу говорить сама за себе. Суперник більше контролював м'яч, вів гру, проте мої хлопці — молодці, вони проявили характер, зуміли втримати нічию. Тож тепер доля путівки до фінальної частини турніру вирішиться в останньому турі.

Знову ж таки, зараз для нашого тренерського штабу головне завдання — відновити футболістів, що буде надзвичайно складно, враховуючи час та наш кадровий потенціал. Наприклад, перед поєдинком із Нідерландами, зважаючи на два попередження Пузанкова, ми залишилися з одним воротарем…

Нагадаємо, що для потрапляння до фінального турніру українцям потрібно посісти перше місце у групі.


Фото: УАФ