2 червня 2022 13:34

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "Збірна України намагатиметься гідно виступити в Нідерландах"

Головний тренер збірної України U-19 Володимир Єзерський вважає, що перемогу над норвежцями було досягнуто за рахунок правильного плану на гру.


Після стартового матчу юнацької збірної України проти команди Норвегії (3:2) в еліт-раунді відбору Євро-2022 (U-19) головний тренер синьо-жовтих Володимир Єзерський дав коментар офіційному сайту УАФ.

— Цю перемогу, безумовно, наша збірна присвячує всім українським воїнам, які борються з російськими окупантами за нашу свободу, — сказав Єзерський. — Те, що ми очікували від збірної Норвегії, справдилося. Для нас це була складна гра та складна перемога.

Мої підопічні відчули на собі брак ігрової практики. Але дуже важливо, що спрацював наш план на поєдинок. Хлопцям вдалося витримати ритм. Але бачили б ви, якими виснаженими були мої підопічні після матчу. Зараз для нас головне — якнайшвидше відновитися до поєдинку проти сербів, оскільки ми маємо обмежений кадровий потенціал. Удод, Хромей та Шостак, які зазнали травм ще до першої гри, відновитися не зможуть.

Фото - УАФ