30 травня 2022 09:44

Мессі заблокував трансфер топ-гравця до "Барселони", теж саме робить Хаві: зараз футболіст без клубу

Пауло Дібала, мабуть, так і не одягне футболку каталонського клубу.


У 2017 році Барселона могла підписати аргентинського нападника. Після чудового сезону в лавах Ювентуса, якому Дібала допоміг вийти у фінал Ліги чемпіонів, тодішній президент «Блаугранас» Хосеп Бартомеу задумався про його покупку.

Він був вражений грою форварда і був переконаний, що той зможе стати ідеальним наступником Неймара, який поїхав до Парі Сен-Жермена.

Угода з гравцем була повністю закрита, а переговори з Ювентусом також були на просунутому рівні. Але так були справи, поки своє слово не сказав легендарний Ліонель Мессі.

Екс-лідер синьо-гранатових наклав вето на трансфер Дібали через погані стосунки між ними. Лео чудово знає Пауло щодо спільних виступів у збірній Аргентини, тому стверджував, що вони не розуміють один одного ні на полі, ні за його межами, пише El Nacional.

Тепер же, коли Дібала у зв'язку з відходом з Юве шукає новий клуб, його представники запропонували футболіста Барселоні. Але аргентинець знову одержав відмову, хоча Мессі там більше немає.

Вся справа у Хаві. Головний тренер «Блаугранас» вважає, що Дібалу сильно переоцінюють і що він не покращує вже існуючі команди.

Раніше 28-річну «десятку» пов'язували з переходом до Інтеру та Роми. За Ювентус Дібала виступав з 2015 року (293 матчі, 115 голів, 44 асисти).