28 травня 2022 12:04

"Футбол під час війни – сигнал, що Україна готова жити повноцінним життям": гендиректор "Руху" про новий сезон Прем'єр-ліги

Генеральний директор ФК Рух Ігор Дедішин підбив підсумки вчорашніх зборів клубів УПЛ.


Функціонер виступає за те, що не лише клуби елітного дивізіону мають проводити матчі, а й молодіжну першість, ПФЛ та ДЮФЛ. Раніше президент клубу Григорій Козловський заявив, що його команда готова грати у матчі.

«Дуже добре, що є спільна консолідована позиція клубів, ліг, Асоціації футболу та найголовніше найвище керівництво нашої держави у цьому питанні. Все це ми повинні робити, щоб не втратити футболістів, клуби та в результаті не втратити футбол.


Питання, де саме проводитиме Чемпіонат, теж обговорювалося. ФК Рух, як і більшість клубів, висловився за те, щоби проводити його в Україні. Ми впевнені, що футбол є невід'ємною складовою українського суспільства. І тому футбол має жити за тими самими законами, за якими живе наше суспільство. Футбол під час війни – це своєрідний сигнал усім, що підтримує нас Європі та нашим ворогам – що Україна живе і готова жити повноцінним життям. Саме ж рішення розпочати цей чемпіонат у такий складний час це вже своєрідна перемога», - наводить слова Дедішина офіційний сайт Руху.


Фото - ФК "Рух"