19 травня 2022 20:57

"Чому не поїхали Ордець з Тимощуком? Невже вони не мають грошей?": Мілевський висловився про українських "заробітчан" у Росії

Артем Мілевський вважає, що Тимощук та Ордець просто не хочуть бути солідарними з українським народом.


Екс-форвард Динамо Артем Мілевський вважає, що асистент головного тренера Зеніту Анатолій Тимощук та захисник Динамо Москва Іван Ордець без проблем могли б змінити країну, в якій працюють.


«Зрозуміло, що росіяни бояться казати. Але Воронін поїхав до Німеччини, Рак (Ракіцький – прим.) виїхав і тренується із Шахтарем. Чому не поїхав Ордець? Чому не поїхав Тимощук? Невже вони не мають грошей? Гроші вони мають.

Це ж солідарність із людьми, на яких нападають. Алієв сказав те ж саме, і він має рацію. Їдьте до Туреччини грати у футбол або, не знаю, до Сінгапуру, до Японії – куди завгодно. Чому люди цього не розуміють?», – заявив Мілевський в інтерв'ю каналу «Футбол».


Ордець та Тимощук публічно не висловили своєї позиції через напад РФ на Україну. Після чого Анатолій втратив всі регалії та досягнення на батьківщині. Також у нього забрали тренерську ліцензію, яку видала УАФ.