12 травня 2022 10:12

Завершення кар'єри або операція: Ібрагімович не може грати більше 10 хвилин

До кінця сезону в італійській Серії А залишається всього два тури і після його закінчення перед нападником Мілана Златаном Ібрагімовичем стоятиме серйозне питання, що робити далі.


Відповідно до Франческо Насато, який посилається на інтерв'ю Пеппе Ді Стефано для Sky Italia, Ібрагімович не тренується з рештою товаришів за командою з вівторка по п'ятницю, натомість він займається індивідуально через набряк коліна.

По суботах він займається тактичною роботою з рештою групи, але це не дозволяє йому мати потрібний рівень фізичної підготовки, щоб бігати стільки ж, скільки й інші гравці Мілана, і виходити у стартовому складі.

Ібра може проводити на полі максимум 10 хвилин, і він не хоче, щоб усе тривало таким чином. Так що або він завершить кар'єру наприкінці сезону, або робить операцію, вирішуючи проблему з коліном, якщо вона вирішується, враховуючи, що йому 41 рік.

Є ймовірність, що швед вирішить завершити кар'єру за умови, що "россонери" завоюють Скудетто. Нагадаємо, що після закінчення нинішнього сезону у Ібрагімовича закінчується контракт.