10 травня 2022 13:23

У списку "Барселони" є три гравці, які потенційно можуть замінити Бускетса

Каталонська «Барселона» хоче знайти гравця, який міг би замінити півзахисника Серхіо Бускетса. На радарі у синьо-гранатових перебувають три кандидати. Про це повідомляє Diario Sport.


За інформацією джерела, Барселона планує зміцнити позицію центрального півзахисника, оскільки Серхіо Бускетсу вже 33 роки, а його контракт закінчується 30 червня 2023 року. Кандидатами на його місце називаються Мартін Субіменді з "Реала Сосьєдад", Орельєн Тчуамені з "Монако", а також Рубен Невеш з "Вулверхемптон".


23-річний Субіменді вважається гравцем, найбільш схожим на Бускетса. Основна проблема полягає в тому, що Субіменді має контракт до 2025 року, а сума відступних становить €60 млн.

22-річний Тчуамені також є однією з пріоритетних цілей «Реала. Серед претендентів на цього гравця також фігурують "ПСЖ" та англійські команди. Його ціна становить близько €60 млн.

25-річний Рубен Невеш із «Вулверхемптону», за інформацією джерела, хоче покинути англійську команду. Президент «Барселони» Жоан Лапорта обговорював можливий перехід із агентом гравця Жорже Мендешем. Контракт Невеша діє до 2024 року, його стартова ціна також становитиме близько €60 млн.


Серхіо Бускетс у 49 матчах цього сезону забив 3 голи і зробив 1 результативну передачу. Мартін Субіменді провів за «Реал Сосьєдад» 44 гри, забив 2 голи і зробив 2 результативні передачі. На рахунку Орельєна Тчуамені 48 матчів за «Монако», 5 голів та 2 результативні передачі. Рубен Невеш зіграв за «Вулверхемптон» 33 матчі в поточному сезоні, він забив 4 м'ячі і зробив 2 гольові паси.