6 травня 2022 10:43

"Гріх не використовувати такого гравця". Журналіст оцінив перспективи Ваната закріпитися в основі "Динамо"

Журналіст Сергій Болотніков на своєму ютуб-каналі "KDK" оцінив подальші перспективи нападника "Динамо" Владислава Ваната.


"Потрібно виділити одну особливість у "Динамо" - Ваната. У матчі з "Динамо" Загреб він знову "поклав" дубль, і в матчі з "Базелем" непогано виглядав.

Багато вболівальників після цих поєдинків почали говорити, що варто викликати Ваната до збірної України. Можна його викликати з перспективою на Лігу націй. Ми розуміємо, що потім буде 3 матчі поспіль, тому потрібна буде ротація. Але розраховувати, що його будуть готувати на такі відповідальні матчі, - наразі шансів нуль.

Я б тут сказав про інше: Ваната треба розглядати не з точки зору збірної, а з точки зору "Динамо". Зокрема, з точки зору найбільш проблемної позиції у "Динамо" зараз - це лівий фланг півзахисту. Звідти пішли відразу 3 гравці, і це непогане вирішення для киян цієї проблеми.

Ванат реально закрив цю "дірку". Він не завжди виконує ті функції, які хочеться бачити від флангового півзахисника, але він зміщується у завершальну зону і приносить результат. Тому чому би й ні? Гріх не використовувати такого гравця", - сказав Болотніков.