29 квітня 2022 18:48

Грінвуд залишиться під заставою як мінімум до середини червня

Форвард Манчестер Юнайтед Мейсон Грінвуд залишиться під умовною заставою як мінімум до середини червня, повідомляє Sky Sports.


20-річний англієць був заарештований у січні після того, як у соціальних мережах з'явилися фотографії та відео з побоями його дівчини, а також аудіозапис, на якому він їй загрожує.

Грінвуда відпустили під умовну заставу, термін дії якої мав спливти у суботу, 30 квітня. Цей термін було продовжено до червня, коли пройде слухання у справі.

"Ми продовжуємо розслідування надісланого до нас у неділю, 30 січня, повідомлення про зображення та відео в соціальних мережах, розміщених жінкою, що повідомляє про випадки фізичного насильства. 20-річний чоловік, заарештований того дня за підозрою у зґвалтуванні та нападі на жінку та погрозах вбивством, залишається під заставою".

"У суди була подана заява про продовження її застави після суботи, 30 квітня, але очікується, що слухання відбудеться не раніше середини червня. Підозрюваний залишиться під умовною заставою до дати судового засідання", - повідомила поліція Великого Манчестера.

Через кілька годин після того, як звинувачення з'явилися в мережі, нападника було відсторонено від ігор та тренувань МЮ до подальшого повідомлення. Nike призупинив з гравцем спонсорську угоду, а Electronic Arts підтвердила його видалення з команд, що діють, у своїй грі FIFA 22.