28 квітня 2022 13:59

Сімоне Індзагі: "Важкий удар, але "Інтер" може відіграти два очки за чотири матчі"

Головний тренер "Інтера" Сімоне Індзагі прокоментував сенсаційну поразку від "Болоньї" (1:2) у перенесеному матчі 20-го туру Серії А.


"Безсумнівно, це гіркий результат. Ми більше не керуємо нашою долею. Потрібно слідувати за "Міланом" і спробувати виграти всі 4 матчі, що залишилися. Думаю, ми добре грали в першому таймі і припустилися лише однієї помилки – в момент з голом Арнаутовича. Ми створили багато випадків і заслужили другий м'яч.

Ми першими відкрили рахунок і мали забивати ще, а не пропускати гол Арнаутовича, який можна було запобігти. Після перерви ми діяли надто агресивно, за що були за це покарані. "Болонья" майже не заходила до нашої штрафної, а після неприємного інциденту з другим пропущеним м'ячем ми опустили руки. Це не надто дивує, багато чого було поставлено на карту, все це дуже тиснуло на команду.

Зараз нам потрібно не здаватися. То був важкий удар, але ми бачили, як сьогодні грала "Болонья". Кожен матч буде складним, але два очки - відрив, який ми можемо відіграти за чотири матчі", - цитує Індзагі Football Italia з посиланням на Sky Sport Italia.

Після 34 зіграних турів "Інтер" йде на другій позиції турнірної таблиці Серії А, поступаючись лідируючому "Мілану" два залікові пункти.