28 квітня 2022 13:12

Олександр Головко - війна, зустріч з путіним, батьки в окупації та підготовка до матчу із Шотландією

Випуск ПЧ з легендою київського Динамо та збірної України Олександром Головком планувався на 25 лютого, але росія розпочала повномасштабне військове вторгнення в нашу країну і трохи сплутала карти навіть в нашому барі.


Та путлеру в ПЧ, звичайно, не те, що не налили б, а й навіть на поріг не пустили, тому ловіть випуск з Головком, від якого точно ПеЧе.

Ще до агресії Олександр казав Фоззі та Миколі Василькову, що нікуди з України втікати не збирається, і свій вибір зробив ще в 2014 році. Головко стримав слово і вже через два місяці війни розповів ПЧ про те, як зустрів 24 лютого, як ховався від обстрілів та що відбувається в тимчасово окупованому Херсоні, де залишилися його батьки. Головко відверто висловлюється про позиції Ярослава Ракіцького, Анатолія Тимощука та особливо Івана Ордеця, якого він тренував в юнацькій збірній.

Та не однією війною. Є в нас і про футбол.

Головко згадує, як в 1999 році грав проти росії і зустрічався з путіним після матчу, розмірковує над майбутнім українського футболу та ділиться очікуваннями від гри з Шотландією.