27 квітня 2022 17:53

Корнієнко відновив тренування з "Шахтарем": від початку війни захисник допомагав військовим і сам ніс службу в одному із загонів територіальної оборони

23-річний гравець повернувся до виконання своїх професійних обов'язків.

Захисник донецького Шахтаря та збірної України Віктор Коваленко прилетів до Туреччини та відновив тренування зі своїми партнерами по клубу.

З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Корнієнко повернувся до рідної Полтави, де почала активно допомагати захисникам нашої країни. Віктор збирав замовлення військових та у найкоротші терміни забезпечував їх продуктами, екіпіруванням та іншими необхідними речами.


Нагадаємо, що Корнієнко є вихованцем Шахтарської академії. Після одного сезону, проведеного в оренді у Маріуполі, захисник дебютував у першій команді «гірників». Цього сезону Віктор забив один гол і віддав дві передачі у 13 матчах за клуб.

Додамо, що Олександр Петраков викликав Корнієнка на збір національної команди для підготовки у червневих іграх плей-офф чемпіонату світу та розіграшу Ліги націй. У складі збірної України Віктор провів два поєдинки та забив один гол.