26 квітня 2022 21:52

Дмитро КУЛЕБА: "Ми перейшли в якісну, принципово нову фазу – переведення ЗСУ на натовську зброю, на натовський стандарт"

Фото - ua.depositphotos.com


Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба записав відеозвернення, в якому пояснив, що Україна у війні з росією перейшла в принципово нову фазу, про яку ще не можна було мріяти два місяці тому. Цей перехід пов'язаний зі зброєю.

"Ми перейшли в абсолютно нову фазу, про яку два місяці тому навіть ніхто не замислювався. Ми перейшли у якісну, принципово нову фазу – переведення Збройних сил України на натівську зброю, на натівський стандарт. І це вже відбувається", - сказав Кулеба.

Також Кулеба підкреслив, що українці не повинні зважати на погрози росії щодо застосування ядерної зброї. Таку погрози, на думку дипломата, свідчать про визнання Москвою поразки

"До нас поїхали спочатку гаубиці... але це лише початок. До нас поїде набагато більше. І це історичний перелом", - додав глава МЗС.

Додамо, що сьогодні, 26-го квітня, у Німеччині відбулася зустріч міністрів оборони сорока країн, де обговорили подальші кроки допомоги Україні у війні з росією.