25 квітня 2022 22:05

Друге чемпіонство за 20 років: Мальдіні мотивував гравців "Мілана" на боротьбу за титул до останнього туру

Технічний директор Мілана Паоло Мальдіні вважає, що россонери цього сезону максимально близькі до перемоги в чемпіонаті.


За чотири тури до фінішу сезону в Серії А боротьбу за чемпіонство ведуть Мілан та їхні сусіди з Інтернаціонале. Жива легенда клубу дала кілька слушних порад нинішньому поколінню гравців.

«Я дуже пишаюся тим, що команда, тренерський штаб та всі інші дають уболівальникам. Ця справжня емоція – основа нашої роботи, те, що робить нас щасливими та викликає такі чудові відчуття.

У такі сезони, як цей, мета полягає в тому, щоб грати якнайкраще. На початку сезону багато хто не очікував, що ми піднімемося так високо, але ми повинні використовувати це як додаткову мотивацію».

Останнє чемпіонство Мілана датоване сезоном 2010/11:

«Ми не можемо зробити так, щоб це здавалося банальною метою. За останні 20 років Мілан лише двічі вигравав скудетто, тож це був би неймовірний результат.

Коли ти маєш таку можливість, потрібно викластися повністю. Якщо щось піде не так, принаймні ти знатимеш, що зробив усе можливе», – наводить слова Мальдіні Football Italia.

За чотири тури до фінішу Серії А Мілан на два очки випереджає сусідів із Інтера, у яких зіграно на гру менше.