21 квітня 2022 23:14

Невілл: "Гравці МЮ повністю втратили впевненість. Вони просто чекають кінця сезону і не хочуть грати у футбол"

Гарі Невілл висловився про ментальні проблеми гравців «Манчестер Юнайтед».

«Гравці повністю втратили впевненість у собі. Наразі вони не хочуть виступати за «Манчестер Юнайтед». Це не означає, що вони не бажають грати за клуб. Вони не хочуть грати у футбол. Вони просто чекають кінця сезону.


Це видно з їхніх очей, коли вони розминаються, виходять на поле та грають. Вони просто хочуть, щоби ці матчі пройшли. Але проблема в тому, що в МЮ немає можливості сховатися. У суботу у них «Арсенал», наступного четверга – «Челсі». До гравців буде прикута вся увага, їм треба буде спробувати увімкнутися. Їм треба буде знайти щось.

Хочу бути обережним, кажучи, що тут є довгостроковий ефект, але психологічний вплив від того, що зараз відбувається в клубі, ці поразки, які вони зазнають, ця критика, яку вони одержують, цей свист від фанатів – це вплине на деяких з них. хлопців. Тен Хагу доведеться вирішити, чи зможе він відновити їхню [впевненість]. Деякі з них не зможуть відновитись. Так, все так погано.


Має бути велика робота в різних сферах. Спочатку треба вирішити, кого він хоче залишити у клубі. Потім слід зрозуміти, кого він хоче запросити. А потім треба переконатися, що впевненість та дух у команді починають зростати», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».