20 квітня 2022 10:54

Лаутаро Мартінес: "Є речі, які мені не подобаються в "Інтері", але я захищатиму його кольори"

Інтер у рамках матчу-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти Мілану здобув упевнену перемогу, ще до перерви відправивши у ворота суперників два м’ячі (3:0).


Нападник "нерадзуррі" Лаутаро Мартінес, на рахунку якого одразу два голи власної команди, розповів про свої враження від звітної зустрічі.

"Я щасливий, тому що ми гратимемо ще в одному фіналі. Ми працюємо над тим, щоб вивести Інтер у флагмани в Італії й сьогодні ввечері ми знову довели це. Уболівальники задоволені, і ми також.

Мої мати та батько приїхали відвідати мене та мою родину, тому вони були на трибунах. Я не можу просити в Бога більшого, аніж можливості присвятити голи і цю перемогу для них, тому що вони постійно підштовхують мене до розвитку і підтримують.

Як я вже казав, є речі, які мені не подобаються в Інтері, але я захищатиму його футболку, клуб довіряє мені, а я намагаюся відплатити їм на полі за це, ось що важливо.

Ми знаємо, що втратили кілька важливих очок у чемпіонаті до цього, тому нам потрібно почергово розглядати кожну гру окремо. Це важко, у нас залишилося шість матчів, і ми маємо відіграти їх так само, як сьогодні ввечері", — заявив аргентинський виконавець.

У наступному турі міланський Інтер зіграє домашній матч проти Роми.