10 квітня 2022 22:51
1

"Саша за тиждень війни втратив кілограм десять": дружина Усіка розповіла, як на боксері позначилася військова агресія РФ

Фото - ua.depositphotos.com


Катерина Усік поділилася, з якими проблемами зіткнувся її чоловік через війну з путінською армією.


Дружина чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Усіка Катерина сказала, що лише за тиждень з початку війни проти РФ її чоловік втратив десять кілограм.


Ще дружина боксера заявила, що Усіку було складно усвідомити те, що відбувається, він перебував у стані шоку.


«Саша за тиждень війни втратив кілограм 10. Він був у такому жаху, у такому шоці його так розривало... Він бачив, що я роблю. Я говорю: «Саш, будь ласка, просять люди, треба говорити, якось підтримувати».


Йому дуже складно. Він спочатку перетравлював це всередині. Ну, по-перше, скажемо щиро, у такій ситуації ми ще ніколи не були. Все наше покоління ніколи такого й уявити не могло. І тут таке шок».


Також Катерина запевнила, що Усік патріот України.


«Він і так, якщо чесно, не дуже любить інтерв'ю давати у звичайний, мирний час. Наразі складно йому, звичайно, але він все одно виходить в ефіри, щось каже.


Його позиція зрозуміла. Він завжди був за Україну, завжди прославляв її і прославлятиме, на скільки вистачить здоров'я та сил».


Крім того, дружина Усіка заявила, що Олександр хоче перемогти Ентоні Джошуа, щоб прославити свою країну.

«Наразі він розуміє, наскільки для нього важливий, припустимо, навіть найближчий бій. Для нього кожен бій важливий, але зараз, коли у твоїй країні ллється кров, Україну хочеться славити, нею хочеться пишатися.


Я просто настільки пишаюся, що я з України, що я українка! Слава богу, що так сталося», - наводить слова Катерини Усік.

За МП переживав мабуть