7 квітня 2022 17:00

"Динамо" – "Спортінг" 1:2. Юнацька ліга УЄФА. 1/8 фіналу. Наші хлопці залишають турнір

"Динамо" - "Спортінг" 1:2

"Динамо":
1. Нещерет - 22. Малиш, 4. Боль, 14. Дячук, 8. Бенедюк - 17. Бражко, 6. Яцик, 11. Царенко, 10. Волошин, 30. Діалло - 29. Близниченко
Запасні: 12. Ігнатенко, 5. Скрипник, 9. Горбач, 18. Мельниченко, 21. Танчак, 23. Ель Хамліші, 26. Опанасенко

"Спортінг": 1. Каллаї – 2. Естевеш, 3. Ламба, 4. Р.Фернандеш, 5. Назинью – 6. Ессуго, 8. Вейга, 10. М.Фернандеш – 11. Кабрал, 9. Рібейро, 7. Меніне
Запасні: 22. Пінту, 13. Траввасуш, 14. Батіста, 15. Даніел, 16. Діас, 17. Фелікс, 18. Черміті


"Динамо" - "Спортiнг" ON-LINE


Превью


Сьогоднi "Динамо" зіграє зі "Спортінгом" у 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА.

Через війну України з Росією та воєнний стан у нашій країні УЄФА переніс гру на нейтральну територію.

Матч, який мав відбутися у Києві на стадіоні імені Лобановського 9 березня, відбудеться у Румунії на стадіоні бухарестського "Рапіда" "Джулешті".

Нагадаємо, що свій останній офіційний поєдинок команда Ігоря Костюка провела 23 лютого. За день до вторгнення російських окупантів динамівці обіграли "Інгулець" у першості U-19 з рахунком 3:0.

До цього "біло-сині" пройшли у стиковому матчі Юнацької ліги УЄФА "Депортіво". Матч, що проходив в Іспанії, завершився нічиєю 2:2 в основний час, а в серії пенальті гору взяло "Динамо".

У рамках підготовки до матчу проти "Спортінга" кияни провели в Румунії два спаринги. У першому з рахунком 5:0 було розгромлено "Стяуа", а у другому було здобуто перемогу над молодіжною командою бухарестського "Рапіда" (5:2).

Не допоможе динамівцям захисник Костянтин Вівчаренко, який заразився коронавірусом і тому не зміг прибути разом з командою до Румунії. Дискваліфікацію відбуватиме нападник Кирило Попов.

Щодо суперника киян в особі лісабонців, то вони вийшли до 1/8 фіналу одразу після групового етапу турніру, де у суперництві з "Боруссією" Д, "Аяксом" та "Бешикташем" посіли 1-е місце.


Додамо, що для вболівальників вхід на матч між "Динамо" та "Спортінгом" буде вільним, але фанати можуть зробити пожертву для потерпілих від війни з Росією українців.

Орієнтовний склад "Динамо":

Нещерет – Малиш Боль, Дячук, Бенедюк – Бражко, Яцик, Волошин, Царенко, Діалло – Горбач


У прямому ефірі на території України матч "Динамо" зі "Спортінгом" транслюватиме "Динамо TV", доступний на платформі MEGOGO, а також сам медіасервіс MEGOGO.

Перегляд гри, як і інші спортивні трансляції на MEGOGO, доступні для українців безкоштовно.

"Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію/ Початок о 15:00 за київським часом