4 квітня 2022 15:44

"Ліверпуль" бачить у Гнабрі заміну Салаху. "Реал" спілкувався з агентами гравця, "Ювентус" також цікавиться

Серж Гнабрі цікавий «Реалу», «Ліверпулю» та «Ювентусу».


За даними Goal.com, "Баварія" намагається домовитися з 26-річним форвардом про новий контракт, але сторони поки що не можуть досягти компромісу. У мюнхенському клубі розуміють, що німця доведеться зробити одним із найбільш високооплачуваних гравців команди. Наразі він отримує 8 млн євро на рік.


Зважаючи на невизначеність, що склалася навколо Гнабрі, контракт якого з «Баварією» діє до літа 2023 року, європейські топ-клуби починають виявляти до нього інтерес.


«Реал» вже контактував із представниками вінгера. Мадридський клуб уважно стежить за грою Гнабрі протягом останніх п'яти років. Зазначається, що Серж близько дружить із захисником "Реала" Давидом Алабою. Раніше з'являлася інформація про те, що австрієць радить "Мадриду" підписати Гнабрі.


Крім «Реала», за ситуацією уважно стежать «Ліверпуль» та «Ювентус».


Англійський клуб бачить у Гнабрі потенційну заміну для Мо Салаха, контракт якого з клубом теж спливає влітку 2023 року. Сторони поки що не можуть погодити умови нового договору. Тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп - великий шанувальник таланту Гнабрі.


«Ювентус» звернув увагу на німця, тому що шукає на ринку гравців, близьких до статусу вільних агентів. Туринський клуб може спробувати домовитись із «Баварією» про оренду Гнабрі, коли відкриється літнє трансферне вікно.


Цього сезону правий вінгер забив 14 голів і віддав 7 передач у 37 матчах за клуб у всіх турнірах.