4 квітня 2022 08:30

Індзагі повідомив, що відмовився продовжити контракт з "Інтером" посеред сезону

Головний тренер «Інтера» Сімоне Індзагі прокоментував перемогу над «Ювентусом» (1:0) у матчі 31 туру італійської Серії A, а також розповів, що відкинув пропозицію керівництва клубу про продовження контракту.


«Для нас це найважливіший крок уперед. Ми переслідуємо «Мілан» і «Наполі», ми знаємо, що останнім часом втрачали очки, але постараємося заповнити прогалину в 8 іграх, що залишилися. Я не відчував тиску, тому що, чесно кажучи, на даному етапі сезону ми справляємося краще, ніж я очікував, з погляду результатів, гри та трофеїв.


Пам'ятаю, що люди говорили на початку сезону, пам'ятаю, що «Інтер» не вигравав на стадіоні «Ювентус»11 років. Це просто ще одна сходинка до вершини, але я чудово пам'ятаю, про що говорили нещодавно.


Маю дворічний контракт. Клуб уже пропонував мені продовжити його, але я попросив почекати до кінця сезону. На мою думку, контракти зараз не такі важливі. Ми знаємо, що 7 місяців роботи були затьмарені нічиєю з «Дженоа», «Торіно» та «Фіорентиною». Але я відчуваю віру з боку клубу, гравців, уболівальників», - цитує Індзагі DAZN.


У таблиці чемпіонату Італії «Інтер» з 63 очками розташовується на 3-му рядку. «Ювентус» посідає 4-е місце, відстаючи від нерадзуррі на 4 очки. Лідирує «Мілан» (66).