2 квітня 2022 22:58
1

"У цей дуже тяжкий час я хочу побажати всій Україні багато сил та висловити солідарність". Де Пена попрощався з "Динамо"

Уругвайський вінгер Карлос де Пена, який перейшов до "Інтернасьональ", у своєму Instagram попрощався з "Динамо".

”Три роки тому я перейшов у "Динамо", все для мене було дуже новим та іншим. Це коштувало мені дуже багато чого, але поступово я адаптувався до команди і своїх одноклубників. Були і погані моменти, і інші - дуже хороші. Були поразки. Сьогодні, після стільки прожитих моментів, включаючи Лігу чемпіонів та виграні титули, я повинен попрощатися Хочу подякувати всім, хто був поруч зі мною з моменту мого приїзду в Україну.

Ігоря та Григорія Суркісу, які завжди мені дуже допомагали. Леоніда Буряка, котрий був для мене як батько. Усіх моїх колег, які супроводжували мене роками. Людей, які працюю у клубі та завжди були доступні. І насамперед уболівальникам та українському народу, який мене підтримує. Я хотів би, щоб прощання було іншим. Але я не хочу переставати дякувати від щирого серця за любов. У цей дуже тяжкий час я хочу побажати всій Україні багато сил та висловити солідарність. Дякую "Динамо". Завжди буду гордий бути частиною його великої історії.

Йди з Богом, плакуча Іва