21 березня 2022 19:33

Морган: "З кожним голом Обамеянга рішення Артети віддати його виглядає все більш абсурдним. У "Барсі" він став найбільш смертоносною машиною по забиванню голів"

Пірс Морган розкритикував Мікеля Артету через перехід П'єр-Емеріка Обамеянга в «Барселону».

Габонський нападник перейшов в каталонський клуб з "Арсеналу" в зимове трансферне вікно після розірвання контракту з "Арсеналом".

Він не брав участі в останніх матчах "канонірів" через конфлікт з головним тренером. Форвард зробив дубль у матчі проти "Реала" (4:0) у Ла Лізі.

"Черговий прекрасний гол Обамеянга-цього разу в Класіко. Він став найбільш смертоносною машиною по забиванню голів після переходу в "Барсу".

З кожним голом, який він забиває, рішення Артети віддати його виглядає все більш абсурдним. Безкоштовний трансфер. Ми віддали його!

Він не закінчив роботу в» арсеналі", йому просто набридло, що його публічно принижує тренер-новачок, який поводиться як дріб'язковий директор школи. Вболівальники "Арсеналу", які думають, що нам краще без нього, помиляються.

Мені подобається спостерігати, як Обамеянг творить свою магію в "Барселоні", але я при цьому розлючений через те, що "Арсенал" віддав такого чудового нападника світового класу. "Довіряйте процесу", блін", – написав телеведучий і вболівальник "Арсеналу" в Твіттері.