21 березня 2022 08:40
1

"Бачу, що ви дуже зомбовані". Алієв розповів про стосунки з батьками, які проживають в Росії

Колишній футболіст "Динамо" Олександр Алієв розповів про суперечки зі своїми батьками на тему війни в Україні.


"У мене немає в Хабаровську ні рідні, ні друзів – нікого. Залишилися тільки хлопці, з якими я починав футбольну кар'єру. Можна сказати, що це мої знайомі. А в Росії так, живуть мої батьки. Я вже 23 роки живу в Україні, в Києві. Я вважаю себе українцем.


У перший час батьки мені не вірили, говорили, що у нас тут фашисти і нацисти, щоб я нікуди не ліз, тому що вони йдуть вбивати. Я сказав: "Що ви дивитеся по цьому телевізору, який показує у вас в Росії. Я все прекрасно бачу своїми очима, стою під кулями, бачу, як плачуть мої діти і вмирає мирний народ». Вони бачать там зовсім інше. Якщо у нас показують по телевізору, що ми ловимо мародерів і прив'язуємо їх до стовпів, то це нібито робить нас нацистами. Там показують і говорять зовсім протилежне. Я відразу сказав батькам: "Вибачте мене, але я бачу, що ви дуже зомбовані".


Не скажу, що часто спілкуюся з батьками, але мати є мати. Я їй за все вдячний. Вона попросила, щоб я писав їй, говорив, як у мене справи. Можу написати раз на 3 дні і сказати, що мо мною все добре", - сказав Алієв в ефірі телеканалу "Рада".

це №%;ий писець -- вірити телевізору більше ніж рідному сину