20 березня 2022 13:01

"Челсі" і Рюдігер погодили контракт на 200 тисяч фунтів на тиждень

"Ювентус" хоче підписати контракт з Антоніо Рюдігером на тлі непростої ситуації в "Челсі".

Вчора з'явилася інформація про те, що італійський клуб вже погодив з 29-річним гравцем контракт на чотири сезони, проте Goal.com, посилаючись на кілька джерел, спростовує ці відомості.

"Ювентус" стежить за ситуацією навколо німця, який може стати вільним агентом влітку. Крім "Ювентуса", переговори з Рюдігером вели "Реал", ПСЖ і "Баварія". У спілкуванні виникли складнощі, так як клуби збентежені високими вимогами футболіста по зарплаті.

Якщо з "Челсі" не знімуть обмеження через санкції, накладені на Романа Абрамовича, то клуб не зможе продовжити контракт із захисником. Відзначається, що до санкцій сторони домоглися істотного прогресу в переговорах про новий контракт. Німець хотів би залишитися в "Челсі", з ним погодили контракт на 200 тисяч фунтів на тиждень. Це зробило б німця найбільш високооплачуваним захисником в історії.

"Челсі" зможе продовжити переговори з Рюдігером, коли буде вирішено питання про нових власників клубу. Лондонці хочуть, щоб новий власник у клубу з'явився до наступного матчу АПЛ проти "Брентфорда", який відбудеться 2 квітня.