19 березня 2022 16:57

Володимир ЛЕВIН: "Оплачувати проживання гравців, які залишилися закордоном, ми не збиралися"

Володимир Левін розуміє Ігоря Литовку, але йому ближче гравці, які в цей непростий час повернулися на батьківщину.

Президент чернігівської Десни Володимир Левін у розмові з кореспондентом FanDay.net відповів на критику воротаря Ігоря Литовки, який заявив, що клуб кинув футболістів напризволяще, відмовившись оплачувати їх перебування в Туреччині і продовжувати платити їм зарплату під час війни.


"Після закінчення зборів вся команда повинна була повернутися в Україну, і практично в повному складі вона і повернулася, – зазначив 51-річний фахівець. - Є частина гравців, які з тих чи інших причинних не захотіли повертатися додому, в їх числі і ігор Литовка. Це їх вибір і їх право".

"Оплачувати проживання гравців, які залишилися закордоном, ми не збиралися. Нам близька позиція тих, хто повернувся в Україну і намагається допомогти у війні з російським окупантом.

Наприклад, головний тренер Десни Олександр Рябоконь знаходиться в Києві. Женя Селін активно допомагає. Він сам родом з Новоайдара, ДО РЕЧІ. Діма, наш доктор, волонтерит. І таких у нас багато".

"Ігоря ми поважаємо, і розуміємо конкретно його історію, але в даній ситуації вважаємо, що наше рішення було правильним.

Ми бачимо, як важко зараз нашому Чернігову. І ми повинні врятувати як наше місто, так і нашу Україну".


Фото - ФК "Десна"