15 березня 2022 17:43

Аллегрі: "Матч проти "Вільярреала" — це фінал. "Ювентус" згуртувався як команда, але поки нічого не домігся"

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Вільярреалом". Перше зустріч завершилася внічию (1:1).


"У мене є чіткі ідеї, сподіваюся, я все зроблю правильно. Команда відчуває себе добре. Це вирішальний момент сезону.


У нас має бути прагнення вийти у фінал, це наша мета, тому ми повинні старатися. Якщо ми хороші і щасливі, ми впораємося, якщо інші краще за нас, ми не впораємося. Ми не можемо шкодувати, завтрашній матч — це фінал, який ми граємо вдома.


Влахович гратиме, Мората в хорошій формі. Його завжди критикували, незважаючи на те, що він грав не на своїй природній позиції. Я задоволений ним, він добре грає з Влаховичем, у нього більше свободи на полі. Ми всі відчуваємо себе добре, нам також знадобиться трохи удачі, щоб пробитися в наступний раунд.


У хлопців все добре, ми стали згуртованою командою, і це завдяки їм. Однак поки ми нічого не зробили. Ми не можемо втрачати рівновагу, ми повинні твердо стояти на ногах і рухатися крок за кроком. Ми тут, повні адреналіну, вболівальники повинні нам допомогти.


"Вільярреал" - досвідчена команда з дуже хорошим тренером. Вони майже не поступаються, треба допускати як можна менше помилок і добре готуватися до гри. В Іспанії ми трохи ризикували, але у нас також було кілька шансів подвоїти перевага", - цитує Аллегрі Football Italia.