12 березня 2022 14:00

Роман МИСАК: "Нехай хоч усі стадіони будуть розбомблені, тільки б люди зберігали своє життя і більше ніхто не вмирав"

Голкіпер чернігівської Десни Роман Мисак у коментарі "Футбол 24" відреагував на чергову пекельну ніч для Чернігова. У п'ятницю зранку стало відомо про нові бомбардування міського стадіону імені Гагаріна.

"Справа не у стадіоні, а в тому, що протягом 16 днів відбувається у нашій Україні, – каже Роман Мисак. – Нехай хоч усі стадіони будуть розбомблені, тільки б люди зберігали своє життя і більше ніхто не вмирав. Кожен ранок прокидаєшся у шоковому стані. Немає нічого важливішого за людське життя. Це найгірші емоції, які я коли-небудь переживав у своєму житті. Думаю, кожен українець відчуває це протягом останніх 16 днів. Суцільний страх і біль.

Коли Росія розпочала вторгнення, Десна перебувала на зборах. Якщо можна так сказати, ми ці збори дозавершували. А далі усі роз'їхалися: Польща, Україна… Кожен обирав відповідний маршрут залежно від того, де перебували його рідні. Було страшно, адже дружини та діти перебували у Чернігові. А ми нічим не могли допомогти на відстані.

Майже увесь день проводжу за читанням новин. Зранку прокидаєшся, вночі лягаєш… Всіма думками з нашими воїнами, які захищають Україну. Залишається тільки вірити у них і підтримувати. Вони роблять неможливе".


Фото - ФК «Десна»