11 березня 2022 22:56

Дмитрий ПОВОРОЗНЮК: "Вiйна зачепила всіх напряму або дотично: мій рідний брат в ЗСУ, знайомий віддав робочі автомобілі волонтерам, мої батьки та батьки дружини прийняли в своїх будинках по 15 незнайомих людей"

Ведучий проекту Tribuna.com "Трендець" Дмитро Поворознюк у своєму Instagram висловився про вiйну України з Росiєю.


"Війна… вона зачепила всіх напряму або дотично.


У Рівному та західних областях не відчувається пекло Маріуполя, Харкова, Волновахи, Охтирки та інших міст які постійно під обстрілами. Але весь регіон працює для допомоги в критичних місцях.
Кілька особистих історій:

1. Мій рідний брат в ЗСУ. Є родичі в інших структурах які захищають Україну.

2. Маленька пекарня в селі біля Рівного працює без перерви і відправляє хліб до Харкова.

3. Мій знайомий віддав робочі автомобілі волонтерам.

4. Барбер у якого я стрижуся в Рівному має на кредитці мінус 20к, але два рази на тиждень їде під Київ для евакуації людей. Він кілька разів потрапив під обстріл.

5. Мій партнер з паріматч має російський паспорт. З першого дня він критикує росію, забанений і нев‘їздний тепер додому. Він хоче отримати Український паспорт і зараз організував у Хусті поселення для біженців на 1000 людей.

6. Мій кум із Севастополя. Його родина в Коломиї, а він залишився в Києві і волонтерить, показує друзям із Криму реалії війни.

7. Мій найкращий друг застав початок війни в сонячній Колумбії. Він працює в айті. На третій день війни він вилетів рейсом Богота - Х’юстон - Нью Йорк - Мілан - Краків до українського кордону, щоб займатися евакуацією людей.

8. Мої батьки та батьки дружини прийняли в своїх будинках по 15 незнайомих людей.

9. Мій друг пастор встигає годувати людей, молитися, проповідувати, відправляти гуманітарку, селити біженців, вінчати молодят і їздити під Київ для евакуації.

10. Друг попросив знайти в Київ медикаменти для лікарні - за годину в Рівному знайшли і купили 5 ящиків і доставили в столицю.

11. Знайомий привіз із Бельгії цілий бус теплих речей і кариматів. Розвернувся і поїхав в Європу за новою гуманітаркою.

Вся країна об‘єднана однією ціллю - допомога своїм людям. Ми можемо не знати один одного, ми можемо не тримати зброю в руках, але багато людей роблять речі, якими я пишаюся. Про цих людей не напишуть в телеграмі чи на сайті, їх не покажуть по відео. Їм це не потрібно.
І таких людей мільйони в Україні та по світу".


Фото - зі сторінки Дмитра у Facebook