11 березня 2022 19:58
1

Олексій АНДРОНОВ: "Щодо сьогоднішнього "рішення" Meta, Facebook і Instagram. За 2 тижні мені бажали здохнути не менше 10-ти разів. І нічого - ніхто нікого не забанив"

Відомий російський коментатор Олексій Андронов своєму Телеграм-каналі висловився про те, що компанія Meta дозволить користувачам Facebook і Instagram в деяких країнах закликати до насильства щодо росіян і російських солдатів в контексті їх вторгнення в Україну.


"Щодо сьогоднішнього "рішення "Meta, Facebook і Instagram. Кажу" рішення" - тому, що ніякого офіційного рішення я поки не бачив.

Так ось- воно не тільки нерозумно, і погано пахне. Воно не має нічого спільного з людськими цінностями. Загальнолюдськими.

Але обидві соцмережі і раніше вельми привільно трактували контент. Я, наприклад, отримував бан за тренера Дмитра Хохлова. За таблицю групи ЛЧ з Шерифом і фразу "вирізати таблицю і прибити на лоб прихильникам ліміту"...

За останні два тижні в коментарях мені бажали здохнути не менше 10 разів. І нічого - ніхто нікого не забанив. Банив таких я особисто, своїми руками.

Так що і раніше писали. Тут все просто - хто на що вчився.

У кожної людини є право на свою думку.

Але я не уявляю, як і кому я можу написати "щоб ти здох".

Ми з розумінням ставимося до вашого нерозуміння (с) Лобановський".

Але я не уявляю, як і кому я можу написати "щоб ти здох".
нещодавно і я не уявляв,а зараз так дуже уявляю,так что Алексей будет и на вашей улице праздник когда нибудь