9 березня 2022 21:16
1

Григорій Козловський: "Росіяни повинні прокинутися, вони ж не звірі, а люди, напевно"

Власник ФК Рух Григорій Козловський закликав українців розповідати росіянам правду про війну в Україні, щоб ті виходили на акції протестів у своїх містах.

Григорій Козловський вважає, що незважаючи на російську пропаганду з деякими росіянами все-таки варто проводити бесіди, так як це може допомогти зупинити війну.

"Знаєте, навіть коли вони танками проїхалися по Чехії і вбивали людей, в Росії знайшлося 6 осіб, що вийшли на Червону площу, так звані «дисиденти». Так називали їх радянська влада, але вони вийшли. У Росії завжди були розумні і сильні люди, зрозуміло, що їх було мало, що їх зомбують з ранку до ночі.

Проте є й такі, які вистояли. Вони не зомбі. У них дух свободи, як у нас. Можливо, це вихідці з України, а може гени і у них в роду були колись українці. Якщо вони виходять на вулиці, то показують, що не все безнадійно. Є така маса людей: активних, розумних, думаючих головою, а не зомбоящиком.

До них звертатися потрібно. Вони повинні говорити правду. Навіть у цих зомбі є щось в голові. Вони повинні прокинутися, вони не звірі, а люди, напевно», – заявив Козловський в інтерв'ю телеканалу «Футбол».


Вот именно- напевно!Если бомбят роддома и детские больницы,то и зверями нельзя назвать,т.к.звери обидятся.Вот - гниды,это точно.