6 березня 2022 13:31

"Буквально через годину все моє життя перевернулося". Корнієнко згадав початок російського нападу на Україну

Захисник Шахтаря Віктор Корнієнко розповів про свою допомогу людям після початку військового нападу росіян на Україну.

"Моя участь у волонтерстві? Це була моя ініціатива. Коли сталося таке горе, зрозумів, що не можу лишатись осторонь. Мій будинок розташований під Полтавою, передусім об'їхав блокпости, розпитав, чим можу допомогти – діткам, біженцям, теробороні. Тепер щодня закуповую найнеобхідніше для тих, хто змушений був залишити свої доміки й тікати від обстрілів, бомбардувань.

У своєму населеному пункті обладнав спортзал, де є все необхідне для безпечного життя. Багато знайомих телефонують з Маріуполя, Харкова, всім кажу, щоб їхали до нас: тут є все найнеобхідніше, а головне – у нас безпечно.

Гадаю, не лише я, а й багато-багато наших співвітчизників не могли навіть припустити, яке лихо прийде на нашу землю. Так, надходила тривожна інформація, однак більшість жили мирним життям: ростили дітей, будували плани… Проте зранку, коли обстріляли мирні міста, буквально за годину все моє життя перевернулося.

Пишаюся тим, що українець, адже ми довели, що є сильною нацією, яка швидко переборола шок, організувалась і тепер тримається разом, допомагає одне одному. Таких людей не зламати, перемога буде за нами!" – поділився Корнієнко у коментарі офіційному сайту Шахтаря.


Фото - сайт телеканала "Футбол 1/2/3"