2 березня 2022 20:50

Абрамович оголосив про продаж "Челсі". Дохід буде перераховано до фонду допомоги постраждалим в Україні

Фото - Depositphotos.com


Роман Абрамович виступив із заявою щодо продажу»Челсі".


"Я б хотів прокоментувати спекуляції в ЗМІ про моє володіння "Челсі".


Як я вже говорив раніше, я завжди приймав рішення, керуючись інтересами клубу. Тому в ситуації, що склалася я прийняв рішення продати клуб, оскільки вважаю, що це відповідає інтересам клубу, вболівальників, співробітників, а також спонсорів і партнерів клубу.


Продаж клубу не буде проходити в прискореному порядку, але буде проходити відповідно до належної процедури. Я не буду просити про повернення боргів. Для мене це завжди було пов'язано не з бізнесом або грошима, а з чистою пристрастю до гри і клубу.


Більше того, я доручив своїй команді створити благодійний фонд, якому буде перераховано весь чистий дохід від продажу. Фонд буде створений в інтересах усіх постраждалих в Україні. Це буде включати в себе надання коштів для задоволення екстрених і невідкладних потреб постраждалих, а також підтримку довгострокової роботи з відновлення.


Будь ласка, знайте, що це було неймовірно важке рішення, і мені боляче розлучатися з клубом таким чином. Однак я дійсно вважаю, що це відповідає інтересам клубу.


Я сподіваюся, що зможу відвідати "Стемфорд Брідж" в останній раз, щоб особисто попрощатися з усіма вами. Бути частиною "Челсі" було привілеєм всього мого життя, і я пишаюся всіма нашими спільними досягненнями. Футбольний клуб "Челсі" і його вболівальники завжди будуть в моєму серці", – йдеться в заяві Абрамовича.