2 березня 2022 13:26

​Ектор Еррера близький до підписання контракту з х'юстонським "Динамо"

Футбольний клуб "Динамо" з Х'юстона (США) запропонував гравцеві збірної Мексики і мадридського "Атлетіко" Ектору Еррері контракт терміном до кінця 2025 року.

Як повідомляє MLSsoccer.com, Еррера може приєднатися до "Динамо" найближчим літом після закінчення його договору з іспанським клубом. Переговори поки тривають, але в разі їх успішного завершення мексиканський футболіст підпаде під так зване "правило Бекхема" поряд з форвардом Себастьяном Феррейрою і центральним захисником Тінейджем Хадебе.

Повідомляється, що на минулому тижні клуб з Х'юстона викупив контракт колишнього півзахисника збірної США Джо корони з метою звільнення фінансових коштів під стелею зарплат МЛС для підписання контрактів з Еррерою та іншими новачками.

Правило призначеного гравця, воно ж правило Бекхема, було прийнято для регулювання стелі зарплат в MLS. Правило дозволяє кожному клубу Ліги підписувати гравців, на яких не буде поширюватися встановлена стеля зарплат (або шляхом пропозиції гравцеві більш високої заробітної плати, або шляхом плати за трансфер гравця), що дозволяє командам MLS конкурувати в боротьбі за зіркових гравців на ринку міжнародного футболу.