27 лютого 2022 21:50

Міккель ДУЕЛУНН: "Нереально страшно бачити, що відбувається в Україні. Це чисте зло"

Динамівець Міккель Дуелунн поділився своїми думками щодо вторгнення Росії в Україну.


"Зараз всі думають про Україну. Коли я встаю вранці, то відразу ж перевіряю телефон, щоб дізнатися новини. Це жахлива ситуація, і ми можемо тільки сподіватися, що вона скоро закінчиться. Щось дійсно потрібно зробити. Все це ненормально. Ніколи не думав, що буду відчувати щось подібне. Нереально страшно бачити, що там відбувається", - наводить слова датчанина vi.nl.

"Тренування і матчі - єдине, які допомагають мені відволіктися. Важко стає тоді, коли я йду з поля, коли один вдома і не можу ні з ким про це поговорити. У таких випадках мої думки розходяться у всіх напрямках. Ми повинні розвиватися як людство, але якщо подивитися на ситуацію з Україною, то здається, що ми повернулися на тисячу років тому".

"Дивно це говорити, але я дійсно радий, що мене там зараз немає. У той же час, мені сумно, тому що в Україні є люди, яких я добре знаю і вважаю рідними. Те, що діється в Україні - чисте зло. Це нелюдяно. Люди не повинні робити таке. Тому вся ця ситуація мене не злить, а, скоріше, засмучує. Навіть росіяни всього цього не хочуть. Схоже, це хоче тільки одна людина".

"Моє майбутнє? Я повинен був повернутися в "Динамо" влітку. Але зараз, як мені здається, цього не станеться. Навіть не думаю про це. Мої думки тільки про те, що відбувається в Україні. У мене там залишилися речі, але мені все одно. Я думаю тільки про людей, що залишилися там. На таких, як ми, нападають такі ж, як ми самі".