22 лютого 2022 19:58

"Зоря" і "Минай" домовилися про оренду екс-динамівця

Закарпатський "Минай" після збору в Туреччині повернувся в Україну, де і продовжить в рідних стінах підготовку до матчу 19 туру чемпіонату України проти "Зорі". Сьогодні команда отримала вихідний після переїзду в Ужгород, а в найближчі два дні проведе по одному тренуванню.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, закарпатці домовилися з "Зорею" про оренду у луганчан півзахисника Максима Казакова, який не поїхав на збори з командою Скрипника і відправився в розташування "Миная". Головний тренер закарпатців Володимир Шаран висловив зацікавленість у цьому футболістові, після чого керівництвом "Миная" була досягнута домовленість з "Зорею" про оренду Казакова.


Правда, за наявною інформацією, в першому весняному турі зіграти проти своєї команди Казаков якраз не зможе, оскільки такий пункт прописаний в умовах про оренду футболіста.


Додамо, що Максим Казаков є вихованцем київського "Динамо". У "Зорю" він перейшов у серпні 2018 року. У поточному сезоні Казаков провів за команду Віктора Скрпініка всього один поєдинок. Його контракт з луганчанами діє до 30 червня 2023 року.