21 лютого 2022 20:23

Аллегрі про "Ювентус": "Ми за 20 днів перетворилися на претендентів на титул. Треба зберігати спокій"

Массіміліано Аллегрі висловився про майбутній матч "Ювентуса" з "Вільярреалом".


"Матч з "Торіно" (1:1) вийшов напруженим. Протягом сезону зустрічаються матчі, коли у тебе не так багато можливостей забити, але "Ювентус" провів хорошу гру.


Ми за двадцять днів перетворилися на претендентів на титул. Але необхідний баланс. Треба йти вперед крок за кроком, зберігаючи спокій.


Влахович завтра дебютує в Лізі чемпіонів, але не можна на нього сильно тиснути. Йому потрібна підтримка, і я повинен захищати його до кінця, як і інших футболістів, у яких мало досвіду. Це питання психології. Він вперше бачив у газеті цілу смугу, присвячену питанню, чому він не забив. Такого з ним раніше не траплялося.


У нас є нові гравці, але ми можемо розраховувати на те, що відразу почнемо домагатися потрібних результатів. Ми граємо не для того, щоб вилетіти, а для того, щоб перемагати.


Дибала не зіграє, і це серйозна втрата. Мората і Влахович точно будуть в старті, але нам треба буде прийняти ряд рішень з приводу півзахисту. У мене є деякі сумніви.


На даній стадії нам потрібно грати добре і сподіватися на удачу. Завтра буде складний матч, незважаючи на те, що думають люди. "Вільярреал" добре навчений, це прекрасна команда. Нам потрібно діяти в єдиному ключі", - сказав головний тренер "Ювентуса".


Матч між туринцями і "Вільярреалом" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 22 лютого.