21 лютого 2022 19:25

"Я грав з бабами". Захисник "Мохун Баган" піддався образам у соцмережах за коментар після матчу індійської Суперліги

Сандеш Джинган зіткнувся з критикою через сексистську заяву після матчу Ліги Індії.


Захисник "Мохун Баган" взяв участь у виїзній грі 14-го туру Суперліги проти "Керала Бластерс" (2:2). Як передає BBC, після її закінчення 28-річний футболіст, залишаючи поле, вимовив: "Я грав з бабами, з бабами".


Одинадцятисекундний ролик, що містить дане висловлювання, був завантажений на сторінку "Мохун Баган" в Instagram, проте потім був видалений.


Проте агресивно налаштовані футбольні вболівальники стали залишати численні коментарі образливого характеру в соцмережах захисника, і деякі з них зачіпали в тому числі дружину гравця.


На наступний день після інциденту Джинган приніс вибачення за невдалий коментар.


"Коли так прагнеш перемагати, нічия стає розчаруванням. У запалі моменту ми багато чого говоримо, і саме з цього ракурсу і слід оцінювати те, що зараз обговорюється. Мої слова не були спрямовані на адресу суперника, я завжди з повагою ставлюся до команд, з якими ми граємо.


Також ті, хто мене знають, підтвердять, що я завжди активно підтримував жіночу збірну Індії і жінок в цілому. Не забувайте, що у мене є мама, сестри, дружина, я завжди з повагою ставився до жінок.


Те, що ви чули, – це лише суперечка, яка виникла у нас з партнером по команді після матчу. Сказане мною - наслідок розчарування результатом. Я сказав товаришеві, що виправдань бути не може. Тому всі ті, хто інакше тлумачить мої слова, намагаються очорнити моє ім'я. Прошу вибачення, якщо я когось зачепив своїм коментарем, я цього не хотів", – написав футболіст.


Підкреслюється, що дане пояснення не влаштувало багатьох фанатів "Керала Бластерс", і негативні повідомлення на сторінках гравця в соцмережах продовжили з'являтися.


Джинган виступав за "Керала Бластерс" з 2014 по 2020 рік, і за його заслуги клуб вивів ігровий номер Сандеша з обігу.