20 лютого 2022 10:44

"Якщо мені дозволили грати за "Олександрію", значить, з мого боку все було правильно". Екс-динамівець Калитвинцев розповів про свій скандальний трансфер

Півзахисник Олександрії Владислав Калитвинцев поділився деталями свого переходу в нову команду.


- Коли Олександрія оголосила про твоє підписання, ти вже тренувався з ними?


- Так, я тренувався. І коли команда полетіла на збори, Я був з першого дня з ними. Чекав вирішення цієї ситуації.


- Була ціла сага з твоїм переходом в Олександрію. Очікував, що буде такий резонанс?


- Ні, не очікував, що мій перехід буде настільки резонансним. Звичайно, я читав багато інформації про себе і моєму переході в Олександрію, але намагався не звертати на це уваги. Зосередився на тренуваннях і роботі в новій команді.


- Яка ситуація зараз з судами з Десною? Конкретно куди подані документи - в Палату спорів, КДК УАФ або Лозанну?


- Ситуація досі не закрита до кінця. Головне, що все вирішилося з моєю заявкою, і мені дозволили грати за Олександрію. Залишилися тільки фінансові питання, але це вже в процесі. Більше нічого не можу сказати. Буде рішення - люди цим займаються, всі папери лежать де тільки можна.


- Що ти плануєш надалі з ситуацією з Десною?


- Подивимося, як все буде далі рухатися, і тоді вже будемо приймати рішення. Зараз я зосереджений на роботі Олександрії.


- Що саме оскаржують твої представники - борги по зарплаті або законність переходу?


- Я думаю, що заборгованість по заробітній платі. По переходу все чисто, заявка дозволена і спокійно можу тренуватися і грати в другій частині сезону за Олександрію.


- Чи зверталися до тебе представники Десни і що говорили?


- Зі мною особисто ніхто не розмовляв з цього приводу. Мені незрозуміло те, коли говорили, що я негарно пішов і що я повинен повернутися. Виходить, якщо мені дозволили грати за Олександрію, значить, все було правильно з мого боку.