15 лютого 2022 18:03

Огнєн ВУКОЄВИЧ: "У Яцика і Бражка великі перспективи в "Динамо"

Асистент головного тренера "Динамо" Огнен Вукоєвич прокоментував перемогу над "Кайратом" у спарингу.


- У нас така програма, щоб у кожного гравця було фізичне навантаження. До чемпіонату залишилося 10 днів. Хочеться, щоб кожен футболіст був в ігровому тонусі. Ближче до відновлення чемпіонату робитиме акцент на тактичні вправи, які вимагає Луческу. Сьогодні було видно, що завдання виконувалися. Вранці у нас була теорія, присвячена помилкам на зборі, щоб вони не повторювалися. Сьогодні було багато моментів і голів. Ми залишилися задоволені грою.

- Із заміною Циганкова вирішили не поспішати, щоб він пробив штрафний, і в підсумку він забив.


- Вітя забив дуже красивий гол. Після цього його поміняли. Будемо звертати ще більше уваги на стандарти. У нас багато гравців, які можуть їх виконувати. Сьогодні після травми вийшов Попов на п'ять хвилин. Зіграли молоді футболісти. Їх готовність важлива для нас. Тому Луческу вимагає багато матчів. Гра - це одне, а тренування - інше.


- Яцик, як і ви, опорний півзахисник. Даєте йому якісь особисті поради?


- Так, йому і Бражко. Кажу їм про вимоги Луческу, щоб вони дивилися за рухами Сидорчука. Щоб вони завжди приймали позицію і відбирали м'ячі. У Яцика і бражка велика перспектива в "Динамо". Думаю, що вони будуть грати багато років.


- Чи буде складно "Динамо" U-19 в матчі зі "Спортiнгом"?


- Тут вже немає слабких команд. Ми вже грали з "Бенфікою". "Спортінг" теж сильна команда. Сподіваюся, що хлопці отримував досвід.