14 лютого 2022 13:56

​У Голландії вважають, що місце Овермарса в "Аяксі" може зайняти Зеєдорф

Після звільнення Марка Овермарса через непристойну поведінку з поста спортивного директора "Аякса", амстердамський клуб підшукує нового фахівця на цю посаду. Підходящим варіантом може стати колишній футболіст збірної Нідерландів Кларенс Зеєдорф, інформує Ajax Fanatics з посиланням на De Telegraaf.

Зеєдорф є вихованцем академії "Аякса" і легендою клубу. Джерело стверджує, що блискуча міжнародна кар'єра подарувала Кларенсу безліч зв'язків у футбольному світі, тому він може бути продуктивний на посаді спортивного директора. Крім того, Зеєдор дружить з гендиректором "Аякса" Едвіном ван дер Саром.

Нагадаємо, 7 лютого спортивний директор "Аякса" Марк Овермарс подав у відставку зі своєї посади після того, як розкрилася історія про його інтернет-домагання до однієї зі співробітниць клубу. Овермарс відправляв колезі ряд повідомлень з сексуальним підтекстом, в тому числі надсилав їй фотографію свого статевого органу.

Марк Овермарс був директором з футбольних питань в "Аяксі" з літа 2012 року. З 1 лютого 2013 року колишній зірковий футболіст, що грав, зокрема, в "Аяксі", "Арсеналі" і "Барселоні", обіймав посаду спортивного директора.