12 лютого 2022 10:27

"У нас є гравці і на периферії". Заваров відреагував на звинувачення в тому, що Федорчук потрапив до збірної України за гроші

Олександр Заваров в ефірі "Вацко Live" відповів на звинувачення з боку Андрія Сеньківа в тому, що в збірну України викликалися футболісти за гроші.

Заваров сказав, що запрошував гравців не тільки з Динамо в збірну, щоб показати футболістам, що у них є шанс проявити себе і за ними стежать.

"Виклик Федорчука до збірної за гроші за інформацією Сеньківа? Нехай говорять. Я виправдовуватися не буду. Навести приклад. Платіні і Григорій Суркіс просували ідею, щоб підключати східні країни до чемпіонату Європи, Лізі чемпіонів, щоб популяризувався футбол. Невже потрібно бути ідіотом?

Ми можемо взяти в збірну 15 осіб з київського Динамо. Грають вони чи ні, вони будуть сидіти в запасі. Або краще взяти з Карпат або Чорноморця, щоб люди знали, що цікавляться тренера, щоб показати, що у нас є гравці і на периферії".

Також Заваров зізнався, що хотів купити Валерія Федорчука ще в час, коли був тренером київського Арсеналу.

"Я давно Федорчука бачив. Ще в Арсенал хотів забрати. Кобіна, Худоб'яка і його, але у нас не вистачило грошей. Кобін потім через кілька років пішов у Шахтар", - сказав Заваров в ефірі ВацкоLive.

Нагадаємо, що журналіст Сеньків заявляв, що свого часу Заваров отримував гроші за те, що пролобіював виклик Федорчука в національну команду України.

Заваров працював у тренерському штабі збірної України з 2012 по 2016 рік.