11 лютого 2022 14:27

Ісак хоче перейти в "Барсу". Форвард "Сосьєдада" - альтернативний варіант на випадок невдачі з Холандом

"Барселоні" цікавий нападник "Реал Сосьєдад" Александер Ісак.

Diario Sport пише, що 22 – річний форвард - альтернативний варіант каталонців на випадок, якщо підписати нападника дортмундської "Боруссії" Ерлінга Холанда не вдасться.

Ісак дуже подобається синьо-гранатовим. Його кандидатуру аналізували кілька місяців, а минулого літа сторони були близькі до угоди.

У "Барсі" знають, що Ісак хоче опинитися в клубі. Гравець і його оточення знають, що синьо-гранатові всерйоз розглядають варіант з його переходом. В угоді шведа з "Сосьєдадом" прописані відступні – 80 млн євро. "Реал" знає, що отримати за форварда таку суму буде складно, враховуючи умови, в яких знаходиться ринок зараз.

Між Ісаком і "Сосьєдадом" хороші відносини, тому якщо "Барса" зробить пропозицію про трансфер, гравця, ймовірно, відпустять. Александер призупинив переговори з усіма клубами, крім "Барси", і чекає рішення від каталонців. Перехід в "Барсу" - пріоритет гравця.

І керівництво клубу, і головний тренер Хаві сходяться на думці про те, що основний варіант "Барси" в атаку – це Холанд. Переговори з його оточенням вже почалися. У норвежця буде багато варіантів, так що немає ніяких гарантій, що він опиниться в "Барсі»".