11 лютого 2022 11:29
1

Дуелунн хоче, щоб НЕК викупив його контракт у "Динамо"

Данський вінгер Міккель Дуелунд, котрий у нинішньому сезоні виступає у клубі НЕК із Неймегена на правах оренди з київського «Динамо», хоче, щоб за підсумками сезону нідерландці викупили його контракт в українців.


«Я хотів би залишатися тут і на наступний сезон. Але я не знаю, які справи з можливим викупом мого контракту. Якщо ти граєш мало протягом трьох років, то тобі треба знову знайти свій ритм. Після травми мені треба виборювати своє місце. Думаю, що мені було б добре залишитися в Неймегені. Але спершу треба закінчити цей сезон. Коли його буде завершено, ми подивимося, що може статися», - сказав Дуелунд.


НЕК має опцію на викуп договору Дуелунда, яка може бути активована до кінця терміну дії оренди, тобто до 30 червня 2022 року.


У поточному сезоні Дуелунд провів 15 матчів за НЕК, у яких записав на свій рахунок 1 забитий м'яч та 2 результативні передачі.

Вони його із задоволенням викупили б за пару євро. Але зважаючи, що ДК витратили на трансфер 4 млн. - слабо віриться, що ІМС захоче дуже сунутись в ціні. Єдиний аргумент - в данця залишиться 1 рік контракту і якщо й продавати, то однозначно літом.