10 лютого 2022 20:54

Тарас МИХАЛИК: "Гравцями "Динамо" після перемоги над "Депортіво" можна пишатися"

Перемігши в серії післяматчевих пенальті "Депортіво" з Іспанії, київське "Динамо" пробилося в 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА.


Екс-гравець національної збірної України і "Динамо" Тарас Михалик в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував успіх підопічних Ігоря Костюка.


"Здавалося, все було проти динамівців. Суперництво проходило в гостях за потужної підтримки 12-го гравця, з різних причин була відсутня група провідних виконавців, були проблеми з ігровою практикою.


Але хлопці вистояли, ними вже можна пишатися. Сподіваюся, що вони на цьому не зупиняться, адже в разі виходу в чвертьфінал випередять своїх попередників з "Динамо", які в 2016-2017 і 2018-2019 роках також пробивалися в 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА.


І, віддаючи належне динамівцям за проявлений характер і вишкіл, непокоїть, де більшість з них гратиме вже восени. Адже Чемпіонат України (U-21) скасовано, а в основну команду будуть запрошені лише кілька найдостойніших. І мова не тільки про динамівських юніорів, в такому ж положенні знаходяться і резервісти інших клубів. Ось чому, на мій погляд, потрібно виправити помилкове рішення і повернути чемпіонат серед 21-річних. Інакше можна опинитися в ролі скупого, який платить двічі".