9 лютого 2022 22:34

Тен Хаг про звільнення Овермарса за відправку фото пеніса: "Співчуваю Марку, але особливо - жінкам. Вони сильно страждають"

Головний тренер "Аякса" Ерік тен Хаг прокоментував звільнення Марка Овермарса з посади спортивного директора клубу.

Причиною розриву контракту з 48-річним менеджером став ряд недоречних повідомлень, які він відправляв кільком колегам-жінкам протягом тривалого періоду часу. Зокрема, повідомлялося, що Овермарс відправляв фото пеніса співробітниці "Аякса".

"Потерпілі сильно страждають. Через цю ситуацію мені непросто. Кожен сам переживає це. Я часто залишаюся один і веду себе трохи тихіше, ніж зазвичай. Я повинен віддавати команді енергію, але перші дні після таких новин важкі.

Я теж не знаю фактів. Це особисте. Буде проведено належне внутрішнє розслідування. Звичайно, для вжитих заходів повинні були бути вагомі підстави. Марк зробив висновки.

Звичайно, я співчуваю йому, але особливо-жінкам. Зв'язатися з Овермарсом зараз було важко. Це залишиться між мною і Марком. Ми працюємо над чимось дуже прекрасним, і ця робота перервана. Дуже складно. Я намагаюся концентруватися на боротьбі за титул.

Ситуація зворушила нас до глибини душі. Потрібно прийняти те, що трапилося", - сказав тен Хаг в інтерв'ю ESPN.